Asunto-Osakeyhtiö
Joensuun Keltasirkku

ENNAKKOMARKKINOINNISSA!

Asunto-osakeyhtiö Joensuun Keltasirkku nousee Etu-Noljakan vehreisiin maisemiin Joensuun Kultasirkun viereen. Keltasirkun myötä asuinalue valmistuu, eikä lähistölle ole suunnitteilla vastaavanlaisia uusia kerrostalokoteja. Jos siis haaveilet omasta kodista juuri täällä, nyt on ainutlaatuinen tilaisuus toteuttaa unelmasi!

Keltasirkussa luonnon rauha kohtaa kaupunkikodin mukavuudet aivan erityisellä tavalla. Läheiset luontopaikat kuten Aavaranta, Noljakanmäen Natura-alue ja Höytiäisen kanavan luonnonsuojelualue kutsuvat uimaan, bongaamaan lintuja ja nauttimaan upeista perinnemaisemista. Toisaalta Keltasirkusta on vain kymmenen minuutin pyöräilymatka kaupungin keskustaan.

Keltasirkusta tulee tyylikäs kerrostalo sisältä ja ulkoa. Suunnittelussa on kiinnitetty huomiota erityisesti valoisuuteen ja viihtyisyyteen niin asunnoissa kuin yhteisissäkin tiloissa. Voit valita kodiksesi yksiön, kaksion tai kolmion. Hissi ja kaukolämpö tekevät asumisesta huoletonta, ja auton saa lämmitystolppaan katoksen alle. Pihalla on myös leikkipaikka lapsille. Tilavat, lasitetut parvekkeet tuovat ympäröivän luonnon osaksi kotia. Miltä kuulostaisi vaikkapa hoitaa omaa yrttipuutarhaa linnunlaulua kuunnellen?

Asunto-Osakeyhtiö Keltasirkkua aloitetaan rakentamaan loppukesästä 2020 rauhalliselle asuinalueelle Etu-Noljakkaan. Aivan lähietäisyydellä on useampikin kauppa, samoin Siilaisen terveysasema ja apteekki. Päiväkotiin, kouluun ja muihin oppilaitoksiin pääsee nopeasti pyörällä. Myös keskustaan pyöräilee näppärästi, ja bussitkin kulkevat parinsadan metrin päästä pysäkiltä. Omalla autolla taas pääsee kätevästi isoille teille. Keltasirkusta arjen paikat tavoittaa helposti.

Lähialueella on kuitenkin myös uniikkeja kohteita vapaa-ajanviettoon. Erilaisten retkeilypaikkojen lisäksi esimerkiksi Sinkkolan kotieläinpiha on pidetty vierailukohde, jossa voi eläinten rapsuttelun lisäksi nauttia kesäteatterista ja kesäkahvilan herkuista.

   

Sijaintimme kartalla

   

Kohteen perustiedot

Osoite:
Leilitie 4B, 80140 Joensuu
Asuntotyyppi
Kerrostalo
Kerroksia yhtiössä:
2
Hissi:
Kyllä

   

Ota yhteyttä asuntomyyntiin

   

Lataa kohde-esite

  • Tutustu tarkemmin kohteeseen
  • Katso yksityiskohtaiset pohjakuvat ja rakennustapaseloste
  • Emme koskaan luovuta tietojasi kolmansille osapuolille.

Vapaat huoneistot

Käytämme tällä sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön