Asunto-Osakeyhtiö
Joensuun Kultasirkku

Nyt on upea mahdollisuus muuttaa keskelle kesäistä luontoa! Juuri valmistuneessa asunto-osakeyhtiö Kultasirkussa nautit vehreistä maisemista ja linnunlaulusta, ja kaupungin keskustakin on vain kymmenen minuutin pyöräilymatkan päässä.

Moni asukas on jo Kultasirkkuun muuttanut, mutta asuntoja on myös vielä vapaana. Miltä kuulostaisi vaikkapa kaksio, jossa voit kylpeä omassa saunassa ja vilvoitella löylyjen jälkeen viihtyisällä lasitetulla parvekkeella? Kultasirkussa tilava, lasitettu parveke on osa kaikkia koteja. Kaksikerroksisessa talossa on myös hissi, joka tuo helpotusta arkeen. Lämmitysmuotona on huoleton ja edullinen kaukolämpö, ja autopaikkoja löytyy niin katoksella kuin lämmitystolpallakin.

Kultasirkku sijaitsee rauhallisella asuinalueella Etu-Noljakassa. Täällä lenkkipolut ja hiihtoladut lähtevät takapihalta kutsuen lähialueen hienoille luontopaikoille. Aavarannalla, Noljakanmäen Natura-alueella ja Höytiäisen kanavan luonnonsuojelualueella pääset vaikkapa uimaan, bongaamaan lintuja ja retkeilemään perinnemaisemissa. Kultasirkku on saanut nimensäkin lintulajin mukaan, jota tavataan läheisellä luonnonsuojelualueella.

Kultasirkusta on lyhyt matka kaupoille, terveysasemalle ja apteekkiin. Liikkuminen onnistuu ketterästi niin jalan, pyörällä, bussilla kuin omalla autollakin. Kultasirkun kodit ovatkin ihanteellisia vaikkapa ensiasunnoksi tai eläkepäivien kodiksi. Ne ovat vaivaton vaihtoehto myös sijoittajalle: tarvittaessa etsimme vuokralaisen puolestasi, ja saat asunnon valmiiksi vuokrattuna!

Kultasirkun kodit ovat juuri valmistuneet ja muuttovalmiit, tervetuloa tutustumaan vapaana oleviin huoneistoihin!

   

Sijaintimme kartalla

   

Kohteen perustiedot

Osoite:
Leilitie 4A, 80140 Joensuu
Asuntotyyppi
Kerrostalo
Kerroksia yhtiössä:
2
Hissi:
Kyllä

   

Ota yhteyttä asuntomyyntiin

   

Lataa kohde-esite

  • Tutustu tarkemmin kohteeseen
  • Katso yksityiskohtaiset pohjakuvat ja rakennustapaseloste
  • Emme koskaan luovuta tietojasi kolmansille osapuolille.

Vapaat huoneistot

Käytämme tällä sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön