Asunto Oy Kanavaranta

Haaveiletko huolettomasta elämästä rannalla? Kodista aivan veden äärellä? Nyt se on mahdollista Joensuussa! Asunto-Osakeyhtiö Kanavaranta on ainutlaatuinen kohde Marjalan Kanavan kauniin tyylikkäissä maisemissa, loistavien kulkuyhteyksien varrella ja vain kivenheiton päässä monipuolisista palveluista.

Tässä upeassa kohteessa sinun on mahdollista nauttia ylellisestä rantatontista ja vaikka pulahtaa uimaan omalta parvekkeelta, sillä osa huoneistoista ja parvekkeista sijaitsee veden päällä. Viisikerroksinen hissitalo ylittää myös Aurinkokujan, yhden kaupungin kauneimmista rantaraiteista, ja tarjoaa siten lomatunnelmaa vuoden jokaiselle päivälle.

Nyt voit saada haluamasi kokoisen huoneiston tästä kaupungin uniikeimmasta taloyhtiöstä, sillä arkkitehti suunnittelee asunnon toiveitasi kunnioittaen. Kaikissa tasokkaasti varustelluissa huoneistoissa on hulppea lasitettu parveke kanavanäkymin. Kanavaranta käyttää edullista ja huoletonta kaukolämpöä, joka tuodaan huoneistoihin vesikiertoisesti. Jokaiselle asunnolle kuuluu pistokkeellinen autopaikka.

   

Sijaintimme kartalla

   

Katso virtuaaliesittely

Esittelyssä

Aurinkokatu 45d, 80140 Joensuu
84 m2, 3h, kt

Kohteen perustiedot

Osoite:
Aurinkokatu 45d, 80140 Joensuu
Asuntotyyppi
Kerrostalo
Kerroksia yhtiössä:
5
Hissi:
Kyllä

   

Ota yhteyttä asuntomyyntiin

   

Lataa kohde-esite

  • Tutustu tarkemmin kohteeseen
  • Katso yksityiskohtaiset pohjakuvat ja rakennustapaseloste
  • Emme koskaan luovuta tietojasi kolmansille osapuolille.

Vapaat huoneistot