Asunto-Osakeyhtiö
Joensuun Kultasirkku

Haluatko kodin, jossa voit nauttia sekä luonnon rauhasta että kaupungin sykkeestä? Asunto-osakeyhtiö Joensuun Kultasirkussa vehreä maisema ja metsän äänet tulevat osaksi kotia, ja lenkkipolut ja hiihtoladut lähtevät takapihalta. Kuitenkin Joensuun keskustaan pääsee pyörällä vain kymmenessä minuutissa. Täällä sinun ei tarvitse valita, onko sinulle tärkeämpää asua lähellä ulkoilupaikkoja vai elokuvateatteria. Kultasirkussa saat molemmat!

Talo lainaa nimensä lintulajilta, jota tavataan läheisellä Höytiäisen kanavan luonnonsuojelualueella. Kävelymatkan päässä ovat myös Noljakanmäen Natura-alue sekä Aavaranta kauniine puusiltoineen, uimarantoineen ja järvimaisemineen.

Kultasirkusta tulee tyylikäs pienkerrostalo viihtyisälle ja rauhalliselle Etu-Noljakan alueelle. Taloon tulee näppäriä yksiöitä ja kaksioita. Tilaville, lasitetuille parvekkeille mahtuu vaikkapa kahvittelemaan ja hoitamaan pientä yrttipuutarhaa. Kaksikerroksisessa talossa on myös hissi, joka tuo helpotusta arkeen. Lämmitysmuotona on huoleton ja edullinen kaukolämpö, ja autopaikkoja löytyy niin katoksella kuin lämmitystolpallakin.


Kultasirkun on rakentaminen käynnissä ja kodit ovat muuttovalmiita 2020!

   

Sijaintimme kartalla

   

Kohteen perustiedot

Osoite:
Leilitie 4A, 80140 Joensuu
Asuntotyyppi
Kerrostalo
Kerroksia yhtiössä:
2
Hissi:
Kyllä

   

Ota yhteyttä asuntomyyntiin

   

Lataa kohde-esite

  • Tutustu tarkemmin kohteeseen
  • Katso yksityiskohtaiset pohjakuvat ja rakennustapaseloste
  • Emme koskaan luovuta tietojasi kolmansille osapuolille.

Vapaat huoneistot

Käytämme tällä sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön