Sijoita tulevaisuuteen - sijoita asuntoon

Uuden sijoitusasunnon edut

Uusi sijoitusasunto on turvallinen vaihtoehto kasvattaa varallisuutta. Saat etua mm. vuokratuottona, arvonnousuna (pitkällä aikavälillä), eräänlaisena eläketurvana ja lisäeläkkeenä. Sijoitusasunto on myös hyvä investointi pidemmälle tulevaisuuteen, mikäli perheessä tulee myöhemmin tarvetta opiskelu- tai ensiasunnolle. 

Uuden sijoitusasunnon omistajaksi pääset maksamalla vain myyntihinnan, joka on yleensä puolet asunnon velattomasta hinnasta - sijoitusasunnollasi on siis jo valmis 50 % rahoitus yhtiölainan muodossa. Lisäksi uuden rakennuksen remonttivapaus sekä rakennusyhtiön ja laitevalmistajien takuut tekevät tuotosta vakaan ja helpommin ennustettavan. 

Aloittaminen on helppoa

Hyvä sijainti, moderni ja nykyaikainen asunto ovat merkittäviä tekijöitä vuokra-asuntoa etsiville. Asuntorakentajina pyrimme täyttämään nämä ehdot, koska samat tekijät lisäävät asukkaan asumismukavuutta. Sijoittajan näkökulmasta asuntomme ovatkin niin sanotusti varmoja sijoituksia, koska ne rakennettaan laadukkaasti palvelemaan ennen kaikkea asukasta, jolloin myös asuntojen vuokraaminen on vaivatonta.

Tarvittaessa voimme etsiä asuntosijoittajan asuntoon vuokralaisen, jolloin asiat hoituvat mahdollisimman vaivattomasti.

Kerromme mielellämme lisää, joten mikäli asuntosijoittaminen kiinnostaa, ota rohkeasti yhteyttä!