Toimitila

Paljetie 5, Joensuu


Tyylikkäät liiketilat, jotka sopivat moneen käyttöön
 

Haluatko uudet tilat yrityksellesi suositulta Raatekankaan alueelta? Paljetielle on suunnitteilla uusi kiinteistö, josta vuokraamme tiloja monenlaiseen käyttöön. Täältä löydät paikan toimistolle, liiketilalle, varastolle tai tuotannon tarpeisiin. Kohde on parhaillaan markkinoinnissa, joten vuokralaisilla on ainutlaatuinen tilaisuus vaikuttaa sen suunnitteluun ja toteutukseen.

 

Tämä laadukas kiinteistö rakennetaan täysin vuokralaisten tarpeiden mukaan. Tilat voidaan toteuttaa 200–2000 neliön kokoisina, ja ne voivat olla yksi- tai kaksikerroksiset. Vuokralaiset pääsevät vaikuttamaan myös kiinteistön ulkonäköön, kuten ovien ja ikkunoiden sijaintiin. Joustavat vaihtoehdot mahdollistavat tilojen käyttämisen hyvin monipuolisesti. Esimerkiksi kahdessa kerroksessa tilat voi jakaa helposti eri tarkoituksiin.
 

Raatekangas tarjoaa toimivan sijainnin suositulla alueella
 

Raatekangas on ihanteellinen paikka yrittäjälle, joka arvostaa verkostoitumista. Raatekangas on yksi Joensuun suosituimmista yritysalueista, ja se on täynnä monen alan osaajia. Alue luo erinomaiset mahdollisuudet uusien kumppanuuksien syntymiselle ja yhteistyön tekemiselle.

Raatekankaan keskeisellä sijainnilla on monia etuja sen yrityksille. Joensuun keskustassa asioiminen on nopeaa, sillä se on niin lähellä. Valtateille pääsee helposti, joten Raatekankaalle töihin liikkuminen sekä erilaiset kuljetukset tapahtuvat näppärästi. Täällä arkiset askareet hoituvat niin sujuvasti, että yrittäjälle jää enemmän aikaa keskittyä itse työhön.

 

Kiinteistön tiedot

Osoite:
Paljetie 5, 80130 Joensuu
Tilatyyppi:
Liike-, Toimisto-, Tuotanto-, Varastotila
Kerroksia kiinteistössä:
2

Kysy lisää tai varaa yksityisesittely

Lähetä viesti

Varaa

Varaa asunto täyttämällä yhteystietosi, myyjä ottaa sinuun tämän jälkeen yhteyttä. Varaamalla et vielä sitoudu mihinkään, vaan saat varmuuden siitä, että kyseinen asunto pysyy varattuna sinulla siihen saakka kun päätät ostaa tai jättää ostamatta sen.

Liity jonoon

Liittymällä varausjonoon olet odotuslistalla ja mikäli jonossa edelläsi olevat päättävät jättää asunnon ostamatta, ostovuoro siirtyy sinulle. Asuntoa ei myydä jonon ohi, joten varmista paikkasi liittymällä jonoon!