Toimitila

Paljetie 5, Joensuu

 

Yksilöllisiä liiketiloja, jotka vastaavat vaativiinkin tarpeisiin.

 

Haluatko uudet tilat yrityksellesi suositulta Raatekankaan alueelta?

Vuokraa nyt yrityksellesi uudet, laadukkaat tilat. Raatekankaan Paljetielle nousee liikerakennus, johon tulee noin 120–700 neliön toimitiloja. Ne sopivat myymäläksi, toimistoksi, tuotantotiloiksi tai jopa lounasravintolaksi! Vilkas yritysalue tarjoaa mahdollisuuksia monen alan toimijalle.

Liiketilat toteutetaan täysin yrityksesi tarpeita vastaaviksi. Lisätilaa tuova parvi voidaan toteuttaa haluamassasi koossa, tai se voidaan jättää kokonaan pois. Myös useamman Sosiaali- tai wc-tilan toteuttaminen on mahdollista. Pihan iso pysäköintialue tekee asioimisesta helppoa, ja aidattu piha lisää yrityksen turvallisuutta. 
 

Uudet, yksilölliset liiketilat suositulla Raatekankaan alueella tarjoavat monia mahdollisuuksia.

 

Raatekangas on yksi Joensuun suosituimpia yritysalueita. Moni on valinnut Raatekankaan toimitilojensa paikaksi, joten alueelle tulevilla uusilla yrittäjillä on hyvät mahdollisuudet verkostoitua ja löytää yhteistyökumppaneita.
Myös asiakkaat löytävät alueelle, ja Raatekankaantie lieneekin Joensuun vilkkaimpia!


Raatekankaan sijainti on Joensuussa keskeinen. Alue on lähellä keskustaa, ja valtateille pääsee näppärästi. Yrittäjänä Raatekankaalla on helppo käydä töissä, ja keskustassa asioiminen sekä erilaiset tavarankuljetukset
onnistuvat vaivattomasti. Näin työaika ei kulu siirtymisiin vaan voit keskittyä olennaisimpaan, eli itse työhön.

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä meihin niin katsotaan yhdessä yrityksellesi uudet toimitilat.

Kuva esitteestä

Lataa kohde-esite

  • Tutustu tarkemmin kohteeseen
  • Katso yksityiskohtaiset pohjakuvat ja rakennustapaseloste
  • Materiaalivalintaesite
  • Emme koskaa luovuta tietojasi kolmansille osapuolille.

Kiinteistön tiedot

Osoite:
Paljetie 5, 80130 Joensuu
Tilatyyppi:
Liike-, Toimisto-, Tuotanto-, Varastotila
Kerroksia kiinteistössä:
1-2

Kysy lisää tai varaa yksityisesittely

Lähetä viesti

Varaa

Varaa asunto täyttämällä yhteystietosi, myyjä ottaa sinuun tämän jälkeen yhteyttä. Varaamalla et vielä sitoudu mihinkään, vaan saat varmuuden siitä, että kyseinen asunto pysyy varattuna sinulla siihen saakka kun päätät ostaa tai jättää ostamatta sen.

Liity jonoon

Liittymällä varausjonoon olet odotuslistalla ja mikäli jonossa edelläsi olevat päättävät jättää asunnon ostamatta, ostovuoro siirtyy sinulle. Asuntoa ei myydä jonon ohi, joten varmista paikkasi liittymällä jonoon!